Snabb leverans
Altid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
Snabb leverans
Altid fri frakt över 1 000 kr.
30 dagars returrätt
Hämta i butik
  • ...

Flügger 80

80 kulörer designade med fokus på
tidlöshet och harmoni

Den nya inomhus kulörkartan består av 80 vackert avstämda kulörer som alla kompletterar varandra. Oavsett om du väljer en eller flera nyanser från kartan, kan du vara säker på att få ett elegant och harmoniskt uttryck.

Skapade i nära samarbete mellan designteam och färgtekniker

Den nya kulörkartan har skapats i ett nära samarbete mellan Flüggers designteam och färgtekniker. Flügger 80 kulörkartan är resultatet av en kombination av djupgående färgkunskap, kreativ talang och passion för design.

Genom en omfattande analys av färgtrender och konsumentpreferenser har vårt designteam identifierat nyanser som både känns moderna och har en långsiktig potential. Kombinerat med vår färgteknikers kunskap, om allt från pigmentkvalitet till samspel mellan brytpastor och baser, har 80 kulörer med en tidlös kvalitet och bästa möjliga täckningsförmåga skapats.

Utforska de 80 vackra kulörerna

Bästa färgkvaliteten

Alla 80 kulörer:

  • har låg metameri vilket betyder att de ser i stort sett likadana ut oavsett vilket ljus du ser dem i.

  • kan användas både inomhus och utomhus eftersom de är ljusäkta, vilket innebär att kulörerna håller länge även i starkt solljus.

  • är baserade på högkvalitativa pigment med låga VOC-halter, som du kan läsa mer om här.
Se alla Flügger 80 kulörer

Välj målarfärg till de nya kulörerna - Dekso 1 Ultramatt

För allra bästa resultat rekommenderar vi Dekso 1. Vår ultramatta väggfärg med reflexfri finish som säkerställer perfekt färgåtergivning. Den är både smutsavvisande och slitstark, vilket gör att kulören förblir vacker under en längre tid.

Köp Dekso 1 Ultramatt väggfärg